Bridal

Пролетно освежување од Claire Pettibone

Claire Pettibone наскоро ја претстави својата најнова колекција наменета за сезона пролет-лето 2013 за која слободно можеме да кажеме дека е сосема во пролетен дух, со мноштво цветни и свежи акценти.

Моделите се прилично едноставни и елегантни, без типичниот невестински волумен, но затоа прекрасно декорирани со цветови, чипка и префинети материјали употребени во изработката на креациите.

claire pettibone bridal spring 2013 promise sleeveless wedding dress peplum train

claire pettibone bridal spring 2013 sonnet wedding dress lace capelet

claire pettibone wedding dresses spring 2013 bridal devotion gown floral straps

claire pettibone bridal spring 2013 thalia wedding dress straps

claire pettibone bridal spring 2013 thalia wedding dress straps illusion back detali

claire pettibone spring 2013 adagio sheath wedding dress cap sleeves

claire pettibone spring 2013 alma sheath wedding dress cap sleeves illusion back

claire pettibone spring 2013 aphrodite sheath sleeveless wedding dress illusion back

claire pettibone spring 2013 beauty wedding dress lace cap sleeves back detail

claire pettibone spring 2013 clio sheath wedding dress pearl string back

claire pettibone wedding dresses spring 2013 aria sleeveless gown ribbon back

claire pettibone bridal spring 2013 olivia maiden wedding dress color

claire pettibone bridal spring 2013 wedding dresses with long sleeves helena peace

 

Напиши коментар