ШоуБиз

Провокативната Мајли со голи гради за Cosmopolitan

Мајли Сајрус реши да направи мал подарок за своите фанови разголувајќи ги градите за насловната страница на новиот број на списанието Cosmopolitan.

Фотосесијата беше за годишниот каталог на популарниот во САД фотограф Виџат Мохинтдра. Разголената сесија излезе овие денови, но очигледно е дека е направена пред некој месец кога Мајли сеуште имаше долга коса.

Таа во моментов личи на момче и се однесува како во првиот пубертет, но со своето однесување инспирира илјадници тинејџери ширум светот.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SzdkvbBis3Y

Напиши коментар