ШоуБиз

Провокативните фоторафии на Анџелина Џоли на аукција!

Провокативните фотографии на прочуената холивудска глумица Анџелина Џоли ќе имаат почетна цена помеѓу 25.000 и 30.000 фунти. Анџелина за овие фотографии позирала уште во 2001. година, сликана заедно со бел коњ. Сетот на овие фотографии е наречен “Дивата страна на фотографијата”, меѓутоа заедно со овие фотографии ќе се продава и црно-белата слика на која Бред Пит и Анџелина Џоли за прв пат се прикажанаи како семејство. Интересен детал е тетоважата на Анџелина на рамото која е посветена на нејзиниот бивш сопруг Били Боб, која глумицта ја веќе ја има одстрането.

 

Напиши коментар