Мода

Прозирни и змиски женски чанти

Сезоната пролет-лето не поздравува со исклучително различни додатоци, бои, стилови, накит и чанти. Тие се во различни стилови, со различни големини и нијанси.

Меѓу водечките трендови се издвоиа два: транспарентните и оние со змиска шара.

Малите женски чантички стануваат се повеќе популарни, а кај големите модерни се кратки рачки.

 

Напиши коментар