Убавина

Пунџа со ремен

Ако се изморивте од обичните фризури и сакате да го разбранувате вашиот секојдневен живот со нешто нестандардно, имаме одлична понуда за вас. Таа е од списанието Elle и сигурно ќе ја направи вашата визија екстравагантна. Еве како да направите пунџа со ремен:

 

Напиши коментар