Motherhood

Работи кои не треба да ги заборавиме

Навистина вреди да се живее за убавите работи за кои знаеме дека постојат и дека не окружуваат. Без оглед на тоа како ќе го потрошите денот и што ве очекува утре, имајте ги на ум овие неколку реченици. Животот е еден и уживајте во него!

Постојат луѓе на кои вие сте им целиот свет!

Секој од нас има повеќе од една причина за да се разбуди наутро!

Вашата насмевка секому може да му донесе радост. Дури и на оние на кои не им се допаѓате.

Памтете ги комплиментите. Секогаш ќе ви звучат убаво и ќе направат да чувствувате топлина во срцето.

Има луѓе кои ве сакаат, а вие и не знаете дека постојат.

Кога ќе направите грешка, знаете дека од тоа ќе излезе и нешто добро… искуство!

Имате прекрасни пријатели. Одвоете време да им го кажете тоа!

Секој ден некој помислува на вас. И тоа не само еднаш

Напиши коментар