Art & Crafts

Рачно изработени рози за некој што ви значи

Каков подарок би избрале за човекот што ви значи? Цвеќе? Нешто рачно направено за омиленото суштество? А зошто не и двете?

 

Црвените рози се симбол на љубовта. Сето тоа станува уште поспецијално кога розите се направени од рацете на оној кој ги подарува. А тоа не е ни малку тешко. Потребно ви е само селотејп во боја – еден црвен и еден зелен, жица и ножици.

И трудот ќе биде награден со прекрасен резултат:

 

А еве и кратка видео инструкција за изработката на уникатните рози:

Напиши коментар