Дестинации

Рајски спа центар на Бали

Спа комплексот “Tembok” е дел од рајот на североисточниот брег на Бали. Се наоѓа на спротивната островска страна од интернационалниот аеродром, од кој го дели 3 часа возење со такси низ спектакуларните тропски шуми, преку вулканските полиња и долгите песочни плажи.

Високо над тиркизното море се издига прекрасниот Wantilan ресторанот каде гостите имаат можност да уживаат во спектакуларниот поглед и феноменалната интернационална кујна. Покрај мирната приватна плажа се наоѓа и голем базен. Тука е и современо опремената сала за вежбање и рекреација и секако многубројни простории за спа третмани.

Во понудата се наоѓаат 31 соба, елегантни, луксузни, комфорни и секако со традиционален стил. Секоја од собите представува мал приватен дел од рајот, со мермерни бањи и пространи тераси кој овозможуваат незаборавен поглед на азурното море.

RAJSKO SPA ISKUSTVO NA BALIJU

RAJSKO SPA ISKUSTVO NA BALIJU

RAJSKO SPA ISKUSTVO NA BALIJU

RAJSKO SPA ISKUSTVO NA BALIJU

RAJSKO SPA ISKUSTVO NA BALIJU

RAJSKO SPA ISKUSTVO NA BALIJU

RAJSKO SPA ISKUSTVO NA BALIJU

RAJSKO SPA ISKUSTVO NA BALIJU

RAJSKO SPA ISKUSTVO NA BALIJU

RAJSKO SPA ISKUSTVO NA BALIJU

RAJSKO SPA ISKUSTVO NA BALIJU

RAJSKO SPA ISKUSTVO NA BALIJU

RAJSKO SPA ISKUSTVO NA BALIJU

RAJSKO SPA ISKUSTVO NA BALIJU

RAJSKO SPA ISKUSTVO NA BALIJU

RAJSKO SPA ISKUSTVO NA BALIJU

RAJSKO SPA ISKUSTVO NA BALIJU

Напиши коментар