man fashion

Ralph Lauren Purple Label

Америчка префинетост – остри линии, добри кроеви споени се во пролет/лето колекцијата за 2014 на Ralph Lauren Purpule Label…

Костумите со класична идеја и изглед се она што ја прави оваа колекција посебна. Бели панталони во пар со ленена сафари јакна или нежно чоколадно кафена кожна јакна, Ralph Lauren едноставно зрачи со луксуз.

RALPH LAUREN PURPLE LABEL

RALPH LAUREN PURPLE LABEL

RALPH LAUREN PURPLE LABEL

RALPH LAUREN PURPLE LABEL

RALPH LAUREN PURPLE LABEL

RALPH LAUREN PURPLE LABEL

RALPH LAUREN PURPLE LABEL

RALPH LAUREN PURPLE LABEL

RALPH LAUREN PURPLE LABEL

RALPH LAUREN PURPLE LABEL

RALPH LAUREN PURPLE LABEL

 

Напиши коментар