Sweet Home

Раскошен имот на Хаваите

Проектот претставува единствена азиска архитектура кој е реализиран на една од најдобрите локации на Хаваите…

Резултатот е неверојатен, бидејќи е феноменално ускладен дизајнот на ентериерот, базени, шеталишта, префинети материјали и елегантен стил. Пет спални, пет купатила, главна дневна соба со современи функции се простираат на површина од 10 056 квадратни метри. Во склоп на ова се и отворени и затворени водни површини кои се заштитени со високи ѕидови и овозможуваат приватност.

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

 

Напиши коментар