Дестинации

Раскошен комплекс во Макао

Доколку сте во потрага по решението за тоа каде би го поминале својот одмор, ви го представуваме Banyan Tree во Макао…

На само 15 минути од аеродромот “Macau”, се наоѓа луксузниот комплекс “Banyan tree”. Одморалиштето представува вистински мир, кој нуди навистина раскошен одмор. Ова е секако најценетиот хотел во Макао.

Секој од апартманите на овој хотел, поседува приватен базен, додека вилите имаат заеднички базени. Комплексот располага со два ресторани, спа центар, 3 бара, теретана, казино… цената за ноќевање по човек се движи од околу 275 амерички долари.

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

 

Напиши коментар