Дестинации

Раскошен остров во Канaда

Островот St. Helen, представува импресивно приватно катче…

Комплетно уреденото  острово, навистина представува совршено место за одмор. Се наоѓа во езерото Мускока, кое е дел од големите езера. Поседува вила, пространо пристаниште, надворешна кујна, куќа за гости, бар на отворено…

Главната вила, со прекрасна архитектура, се простира на површина од 600 метри квадратни. Поседува 5 спални соби и 4 бањи. Дневната соба поседува прекрасно дизајниран камин, рачно направен намечтај и осветлување…

Исто така поседува игротека, модерно опремена кујна, пространа тераса со прекрасен поглед, салон, канцеларија…

RASKOŠNO OSTRVO U KANADI

RASKOŠNO OSTRVO U KANADI

RASKOŠNO OSTRVO U KANADI

RASKOŠNO OSTRVO U KANADI

RASKOŠNO OSTRVO U KANADI

RASKOŠNO OSTRVO U KANADI

RASKOŠNO OSTRVO U KANADI

RASKOŠNO OSTRVO U KANADI

RASKOŠNO OSTRVO U KANADI

RASKOŠNO OSTRVO U KANADI

RASKOŠNO OSTRVO U KANADI

RASKOŠNO OSTRVO U KANADI

RASKOŠNO OSTRVO U KANADI

RASKOŠNO OSTRVO U KANADI

RASKOŠNO OSTRVO U KANADI

RASKOŠNO OSTRVO U KANADI

RASKOŠNO OSTRVO U KANADI

RASKOŠNO OSTRVO U KANADI

RASKOŠNO OSTRVO U KANADI

RASKOŠNO OSTRVO U KANADI

RASKOŠNO OSTRVO U KANADI

RASKOŠNO OSTRVO U KANADI

RASKOŠNO OSTRVO U KANADI

RASKOŠNO OSTRVO U KANADI

RASKOŠNO OSTRVO U KANADI

Напиши коментар