Sweet Home

Раскошна викендица во Сиднеј

Оваа прекрасна вила на плажа во Сиднеј, Австралија е луксузна акомодација која навистина остава без здив…

Таа во својата волшебна градина има голем базен и споредна гостинска куќичка. Природните убавини на околните шуми придонесуваат за уште поприроден изглед на куќата чиј ентериер е дизајниран со користење на керамички плочки, камен и дрво со светли бои и најдобар квалитет. Боите на ентериерот се спојуваат со боите на природата која ја окружува викендицата, а дрво е користено дури и за дизајнот на лампите кои ја осветлуваат внатрешноста и надворешноста.

PRELEPA VIKENDICA NA PLAŽI

PRELEPA VIKENDICA NA PLAŽI

PRELEPA VIKENDICA NA PLAŽI

PRELEPA VIKENDICA NA PLAŽI

PRELEPA VIKENDICA NA PLAŽI

PRELEPA VIKENDICA NA PLAŽI

PRELEPA VIKENDICA NA PLAŽI

PRELEPA VIKENDICA NA PLAŽI

PRELEPA VIKENDICA NA PLAŽI

PRELEPA VIKENDICA NA PLAŽI

PRELEPA VIKENDICA NA PLAŽI

PRELEPA VIKENDICA NA PLAŽI

 

Напиши коментар