Дестинации

Раскошниот резорт Rayavadee

Вистински рај на земјата, раскошниот “Rayavadee” ресорт се наоѓа на работ на Краби провинција, национален парк “Марина”. Имотот вклучува 98 пространи павилјони убав внатрешен ентериер и декор, плус 4 прекрасни вили на брегот скриени меѓу тропски градини.

Кружниот дизајн на павилјоните е “задолжен” да ве стопли во природата на прекрасните пејсажи, опкружувајќи ве со различни форми на карпи и заболени гребени.  Декорот на сите соби има мотиви на локалните традиции, а дрвото и природните материјали најчесто се користени за декорација на овие неверојатно удобни соби.

Resort-Rayavadee

RAYAVADEE, RAJ NA ZEMLJI

RAYAVADEE, RAJ NA ZEMLJI

RAYAVADEE, RAJ NA ZEMLJI

RAYAVADEE, RAJ NA ZEMLJI

RAYAVADEE, RAJ NA ZEMLJI

RAYAVADEE, RAJ NA ZEMLJI

RAYAVADEE, RAJ NA ZEMLJI

RAYAVADEE, RAJ NA ZEMLJI

RAYAVADEE, RAJ NA ZEMLJI

RAYAVADEE, RAJ NA ZEMLJI

RAYAVADEE, RAJ NA ZEMLJI

RAYAVADEE, RAJ NA ZEMLJI

 

Напиши коментар