Sweet Home

Растенијата во ентериерот

Растение во домот е одлична идеја од неколку причини. Тоа помага за прочистување на воздухот, ја зголемува влажноста, а според експерти влијае и за намалување на стресот. И се разбира не на последно место го освежува ентериерот и му придава совршено нов облик.

 

 

Напиши коментар