man fashion

Ray Ban очила за сонце

Очилата за сонце се важен дел од летниот изглед, затоа е многу важно да бидат модерни, но и да одговараат на вашиот стил.

Во продолжение погледнете што е модерно од Ray Ban за ова лето:

Ray_Ban_1

Ray_Ban_2

Ray_Ban_3

Ray_Ban_4

Ray_Ban_5

Ray_Ban_6

Ray_Ban_7

 

Напиши коментар