Дестинации

Реката на самовилите во Шкотска

Ова чудно убаво место се наоѓа во долината на реката Бритл во Шкотска. Се нарекува “Реката на самовилите”. Како волшебно катче, навистина е населено со магични суштества кои одбрале да живеат таму засекогаш, далеку од вревата и најгласните градови.

 

Напиши коментар