ШоуБиз

Ријана го навреди Крис Браун

Chris Brown And Rihanna Leaving The Lakers Game

Крис Браун пред неколку дена ја изненади јавноста откако најави дека на неговиот нов албум сепак ќе се најде песната направена со Ријана, меѓутоа неговата бивша девојка јасно му ставила на знаење што мисли за тоа. Набрзо по неговата изјава, Ријана поставила фотографија на инстаграм и напишала:”Ку*ко, ќе умреш, повторно ќе се родиш, ќе умреш повторно и повторно ќе се родиш пред да направам уште една песна со тебе, ку*ко.” “Крис не верува дека Ријана го нападна. Тој само го најави албумот и го објави списокот на своите соработници, а таа го нападна”, пренесува извор близок на пеачката. “Која е целта на сето ова? Таа му е бивша девојка, сигурно нема туку така да ја нападне во јавноста. Тој едноставно ќе го преќути сето ова, како никогаш да не се случило”.

Напиши коментар