ШоуБиз

Ријана го рекламира Барбадос со секси видео

Ријана ги кани сите свои фанови да отидат во Барбадос во улога на туристички  амбасадор на својата држава.

За целта ѕвездата учествува во снимањето на рекламниот клип на карибскиот остров.

Кампањата која ги опфаќа единствено социјаните мрежи ќе продолжи до крајот на фебруари.

Видеото ги презентира типичните за Барбдос активности како шетање низ раскошните зелени гори и опуштено играње домино на плажа. На фонот на прекрасните плажи Ријана ги покажува своите секси атрибути само во костим за капење, а нејзиниот хит Дајмондс оди во позадина.

Напиши коментар