ШоуБиз

Ријана: Во вакво издание одамна не сме ја виделе

Ова е призор кој дефинитивно не го гледаме секој ден: Ријана на прошетка во Санта Моника закопчана до грло.

Славната пеачка, која обично се појавува во јавноста со провокативни комбинации, овој пат е видена во фармерки, сако и кошула, додека влегува во еден ресторан. Дали Рири одлучила драстично да го смени имиџот на “лоша девојка” или тоа е само приодично?

rihanna 082813 5 Rihanna: U ovakvom izdanju je odavno nismo videli

rihanna 082813 3 Rihanna: U ovakvom izdanju je odavno nismo videli

rihanna 082813 10 Rihanna: U ovakvom izdanju je odavno nismo videli

rihanna 082813 9 Rihanna: U ovakvom izdanju je odavno nismo videli

rihanna 082813 7 Rihanna: U ovakvom izdanju je odavno nismo videli

 

Напиши коментар