ШоуБиз

Ријана задоцни 3 часа на концертот

Славната пеачка Ријана ги остави своите обожаватели во Бостон да ја чекаат три часа пред празната сцена.

Таа го замени првичниот датум за концертот  поради болест, но сепак се врати во градот, за да пее пред многубројните фанови. И покрај тоа тие мораа да ја чекаат барбадоската убавица неколку часа пред концертот.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OPRYhAxEO4U

Напиши коментар