Art & Crafts

Романтична летна фризура

Во денешното видео лекцијата за разубавување ќе ви покаже како да направите ефектна фризура и да направите цвет од самата коса. Стилизирана на овој начин, косата представува импресивен прилог на летната гардероба, што неминовно ќе ви донесе погледи полни со восхит.

Во продолжение погледнете го видеото кое ќе ви ги покаже фазите за изработка на оваа фризура.

Напиши коментар