Bridal

Романтични, женствени и вечни…Marina Kovalchuk

Кога човек ќе ја разгледа невестинската колекција за ова лето, дело на Marina Kovalchuk невозможно е да не се воодушеви и да се вљуби во прекрасните фустани.

Критериумите за убави венчаници се менувале со текот на времето и несомнено продолжуваат да се менуваат. Но едно е сигурно – има некои работи, како што е на пример елегантната иромантична венчаница, чија вредност никогаш не опаѓа.

Романтични, женствени и вечни – така би ги опишале моделите од последната колекција на Marina Kovalchuk.

 

 

 

Напиши коментар