Bridal

Романтика или сексапил? Pallas Couture 2013/2014

Прекрасна свадбена колекција од  Pallas Couture 2013/2014 што го носи името , “Destinné”. Моделите од овој водечки австралиски бренд се извор на инспирација за жените ширум светот, а ќе можете да избирате помеѓу романтичниот и сексапилен стил, овде ги има и двата типа венчаници. Венчаниците се украсени со спектакуларни монистра и кристали, а префинетите материјали ја прават креацијата уште помагична.

pallas couture wedding dresses 2013 2014 capucine strapless ball gown

pallas couture 2013 mallerie lace wedding dress sleeves keyhole back

pallas couture wedding dress 2013 tempest v neck sheath wedding gown

pallas couture 2013 princess amorina sleeveless wedding dress floral straps

pallas couture wedding dresses 2013 destinee cyril sheath gown cap sleeves low back

pallas couture 2013 bridal ezrella strapless wedding dress

pallas couture 2013 2013 loreena strapless mermaid gown

pallas couture wedding dresses 2013 2014 ezeldina cap sleeve bridal gown

pallas couture 2013 bridal floressa cap sleeve beaded gown open back

pallas couture 2013 2014 destinee bridal collection cosette gown

pallas couture 2013 bridal damzel wedding dress gold satin open back

pallas couture wedding dresses 2013 2014 destinee adorabella strapless bridal gown

pallas couture wedding dresses 2013 2014 primella gown straps

pallas couture 2013 2014 ddestinee princess amorette wedding dress cap sleeves straps

pallas couture 2013 2014 ddestinee princess amorette wedding dress cap sleeves straps back bow

pallas couture 2013 bridal lyzabeth wedding dress straps cap sleeves

 

Напиши коментар