Керозин

Roxane – Луксузнa јахта

Оваа фантастична јахта, долга 46.8 метри, е произведена во Тулзи,Турција, од страна на реномираниот произведувач Su Marina.

Ентериерот е дело на познатиот француски дизајнер Remi Tessiera, а се заснива на неупадливи нијанси од неутрални бои, црна, бела и сива кои создаваат топла атмосвера.

Оваа јахта може да прими до девет гости, а поседува и дополнителна VIP кабина со посебен влез.

Јахтата ја покренуваат два 610ХП Сканиа мотори кои и овозможуваат крстаречка брзина од 11 чворови со максимална брзина од 13 чворови.

ROXANE - LUKSUZNA TURSKA JAHTA

ROXANE - LUKSUZNA TURSKA JAHTA

ROXANE - LUKSUZNA TURSKA JAHTA

ROXANE - LUKSUZNA TURSKA JAHTA

ROXANE - LUKSUZNA TURSKA JAHTA

ROXANE - LUKSUZNA TURSKA JAHTA

ROXANE - LUKSUZNA TURSKA JAHTA

ROXANE - LUKSUZNA TURSKA JAHTA

ROXANE - LUKSUZNA TURSKA JAHTA

ROXANE - LUKSUZNA TURSKA JAHTA

ROXANE - LUKSUZNA TURSKA JAHTA

 

 

Напиши коментар