Sweet Home

San Lorenzo North Резиденција

Оваа луксузна вила со површина од преку 700 метри квадратни, San Lorenzo во Quinta do Lago во Португалија е дом од соништата за љубителите на приватноста…

Дизајнот е дело на ирското студио Balcam and Megher Architect и оваа современа резиденција има прекрасен панорамски поглед и покажува на монолистичка архитектура со затворена приватна страна на север. Контрастната јужна страна има зелено окружување.

Елеганцијата е она што го дефинира овој простор. Во внатрешноста, малите пропорции го сумираат стилскиот и удобен сет на ентеријерот, каде релаксацијата и забавата одат рака под рака. Луксузната вила ни се претставува во неутрални бои.

SAN LORENZO NORTH REZIDENCIJA

SAN LORENZO NORTH REZIDENCIJA

SAN LORENZO NORTH REZIDENCIJA

SAN LORENZO NORTH REZIDENCIJA

SAN LORENZO NORTH REZIDENCIJA

SAN LORENZO NORTH REZIDENCIJA

SAN LORENZO NORTH REZIDENCIJA

SAN LORENZO NORTH REZIDENCIJA

SAN LORENZO NORTH REZIDENCIJA

SAN LORENZO NORTH REZIDENCIJA

SAN LORENZO NORTH REZIDENCIJA

SAN LORENZO NORTH REZIDENCIJA

SAN LORENZO NORTH REZIDENCIJA

SAN LORENZO NORTH REZIDENCIJA

 

Напиши коментар