ШоуБиз

Селена Гомез доби восочен двојник

Во холивудскиот музеј на мадам Тисо се појави уште една восочна фигура на познат изведувач. Колекцијата од двојници на ѕвезди се пополни со волшебната Селена Гомез. Восочната копија на пејачката беше облечена со облека, со која Селена се појави на овогодинешната церемонија на наградите MTV Movie Awards.

 

Напиши коментар