ШоуБиз

Семејството на Мајкл Џексон бара 26 милјарди фунти оштета

Семејството на Мајкл Џексон барало од промотерите на концертите, кои требало да бидат одржани 2009. година, оштета која би ја покрила загубата од сите негови идни заработки- импресивни 26 милијарди фунти.

Тие исто така бараат и додатни 19.8 милјарди фунти како остаток од оштетата.

Напиши коментар