Мода

Септемвриските изданија на највлијателните модни списанија

Тие се тука!

Ќе ви ги покажеме долгоочекуваните септемвриски изданија на модните списанија, од чии корици треперат куп славни и убави жени. Облечени во најновите колекции на познатите модни дизајнери и креации на не толку познатите, но исклучително талентирани.

Списанијата, кои ќе ви ги презентираме подолу се многу различни, но обединети од заедничката идеја за септемвриското издание.

Погледнете кои дами ги красат кориците на Vouge, Glamour, Elle и други.

Сара Џесика Паркер

Дауцен Круз

Наталија Водјанова

Викторија Бекам

Кејти Пери

Оливија Вајлд

Кара

Напиши коментар