ШоуБиз

Сестите Кардашијан: Во шопинг на гардероба за бебето

Ким Кардашијан со помош на своите сестри полека се спрема за раѓање на своето прво дете. Славната трудница посетила еден бутик за детска гардероба во Холивуд, во друштво на нејзините сестри Клои и Кортни кои сигурно ќе и помогнат да ја избере најубавата гардероба за своето бебе.

Исто така Ким ја покажала и својата нова фризура. По долго размислување, таа решила да направи шишки.  Нејзината сестра Клои со себе го носела и своето ново домашно милениче кое го добила на поклон од нејзиниот сопруг Ламар Одома.

FFN Kardashian K VM MIGUEL PREMIERE 031313 51036412 Sestre Kardašijan: Kupovina odeće za bebu

FFN Kardashian K VM MIGUEL PREMIERE 031313 51036405 Sestre Kardašijan: Kupovina odeće za bebu

FFN Kardashian K VM MIGUEL PREMIERE 031313 51036419 Sestre Kardašijan: Kupovina odeće za bebu

 

Напиши коментар