Дестинации

Seven Mile Resort & Spa

Испробајте го новиот луксузен Westin Grand Cayman Seven Mile Beach Resort & Spa и едноставно уживајте…

Истражете ги прекрасните Кајмански острови во скоро реновираниот Westin Grand Cayman Seven Mile Beach Resort & Spa, дестинација за сите оние кој имаат авантуристички дух. По реновирањето кое чинело неколку милиони долари, хотелот е трансформиран во ново искуство кое има за цел да го инспирира велнесот и обновувањето на енергијата.

Во околината на резортот, гостите можат да уживаат во големиот базен со бар или различни активности во вода во Red Sail Sports. Исто така гостите имаат можност да изнајмат скутер, да одат на нуркање или едноставно можат да го поминат денот опуштајќи се на плажа.

SEVEN MILE RESORT & SPA

SEVEN MILE RESORT & SPA

SEVEN MILE RESORT & SPA

SEVEN MILE RESORT & SPA

SEVEN MILE RESORT & SPA

SEVEN MILE RESORT & SPA

 

Напиши коментар