← НАЗАД НА БОЗА

Шармантен дом во Италија

Шармантен дом во Италија
618 Читања

Денеска ќе ви представиме пример за модерна архитектура, која ги задржува природните елементи и додава современи детали и резулататот е еден дом кој излегол од бајките. Тој е дизајниран од старана на дизајнерското студио Marco Pava и е лоциран во една италијанска провинција. Куќата има одлично рустичко емитување и импресионира со начинот на кој убавината на природата е пренесена внатре.

Внатрешноста е во многу стилски-неутрални нијанси. Еден од основните употребени матерјали е стаклото. Не може а да не се спомене и извонредниот внатрешен двор. Секој детал на куќата е во хармонија и нуди топлина, комфор и романтика. Погледнете неколку фотографии од овој дом за да се уверите сами!

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk