← НАЗАД НА БОЗА

Што е ново во Зара?

Што е ново во Зара?
948 Читања

Разноликоста, женственоста и самоувереноста се дефинитивно нагласени во Зара. Доколку сте љубител на овој бренд, дефинитивно ќе се пронајдете во нивните новитети.

Шпанците се заиграле со бајкерски look, асиметрија, класични кроеви, кожа, принтови итн.

Затоа драги наши погледнате ја нашата галерија и уживајте.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk