Motherhood

Што мажите мислат и зборуваат за бившите жени

Штом поминат низ разводот и остават да помине малку време да ги излечат раните, разведените луѓе повторно излегуваат во светот.

Дами , еве што вашите бивши мислат за вас и вашата бивша врска-брак.

–         Дека сте навистина прекрасна мајка.

–          Многу ве сакал.

–          Еден ден само сватил дека повеќе не ве сака.

–          Тој мисли дека е далеку подобар татко после разводот.

–          Сега кога тој плаќа алиментација, длабоко жали што не сте работеле повеќе на својата кариера.

–          По разводот се радува што вие имате финансиски проблеми бидејќи мисли дека сега сваќате колку му било тешко да заработува.

–          Новата партнерка покажува поголем степен на воодушевување према него, отколку вие.

–          Тој е многу по среќен сега.

–          Тој сака да го претепа вашиот нов дечко.

–          Понекогаш, само понекогаш, касно навечер ве замислува вас и децата па посакува да му се јавите и да побарате да се врати кај вас.

Напиши коментар