Art & Crafts

Што се треба да знаат жените?

Можеби овој список е краток, со оглед на тоа што секоја жена мора да знае многу повеќе од овие неколку ставки.

Ако сето ова не го сватите до 30. години, засекогаш ќе останете “Aлиса во земјата на чудата”.

Доколку не сакате и на триесет години да бидете незрели, тогаш треба да знаете:

–          Како да се заљубите, а да не ја изгубите главата.

–          Некои основни работи околу децата.

–          Како да дадете отказ, да прекинете врска или да му кажете се во очи на пријателот, а да не го уништите пријателството.

–          Кога треба  за нешто да се потрудите, а кога се да оставите и да продолжите понатаму.

–          Зошто флертувањето од  досада не е баш добро.

–          Како да живеете сами, па дури и кога тоа не го сакате.

–          Како да не плачете за нешто што сте пропуштиле.

–          Што се би направиле или можеби не за љубов и пари.

–          На кого ќе му верувате во животот, а на кого не.

–          Дека вашите родители не можете да ги смените.

–          Зошто сите велат дека животот почнува на 30 години!

Напиши коментар