Bridal

Симпатични и кокетни: Обувките на Bruno Magli

Денес наидовме на овие доста симпатични чевли на Bruno Magli. Интересно во овој модел е дека е направен од шифон, а кристалите се Swarovski. Единственоста на моделот се крие и во цвеќињата на петата на секој чевел, кои се изработени од велур и отсечени рачно.

Напиши коментар