Sweet Home

Снежнобел ентериер

Класичното бело е секогаш во мода, без разлика дали зборуваме за мода, додатоци, чевли, ентериер, куќа… белата боја е чиста, елегантна и луксузна.

Белата боја има одлични квалитети: неутралност, способност да го прошири просторот и да биде позадина за светли акценти.

Таа е идеална основа за сите бои и нијанси, во зависност од нијансите може да изгледа и кул и топло. Главноит минус на белата боја е дека и најмалите флекисе гледаат оддалеку.

Доколку белата боја ви е премногу светла, тогаш можете да се одлучите за нијансите на слонова коска.

Слоновата коска е совршена за комбинирање со лен, кожа, дрво и камен.

 

Напиши коментар