← НАЗАД НА БОЗА

Со ефектна плетенка во косата!

Со ефектна плетенка во косата!
1380 Читања

Плетенка во косата е несомнено совршено решение за летните месеци.

Фризурата со плетенка ќе ви обезбеди удобност и ќе ви даде нежно и романтично емитување.

Во денешнотот видео може да видите како да направите една малку поинаква плетенка, која се карактеризира со ефектна и сензуална визија.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk