Мода

Со нетрпение ја очекуваме есента во Зара

Иако сеуште имаме летни температури, не се сомневаме дека многу од обожавателките на модата меѓу вас со нетрпение ја очекуваат есенската колекција на Зара.

Волнени здолништа, волнени капути, плетени џемпери, ќе бидат ин оваа есен. Она што нас не освои на прв поглед, се едноставноста и класичноста на оваа колекција.

 

Напиши коментар