Дестинации

Совршен хотел на Ибица

Познат како оргинален rock&roll хотел, амбиентот на овој Art Deco хотел е единствен на Ибица, совршено е сместен покрај прекрасната Platje de Ses Figuretes. Има навистина опуштена атмосвера покрај базенот, прекрасен ресторан и сончеви тераси и се наоѓа во близина на сите најпопуларни места за ноќен живот.

Хотелот Es Vive стана еден од најдобрите и најомилените хотели на Ибица заради својата богата историја која трае веќе 10 години, како и блиската поврзаност со современата култура на овој остров.

ART DECO HOTEL NA IBICI

ART DECO HOTEL NA IBICI

ART DECO HOTEL NA IBICI

ART DECO HOTEL NA IBICI

ART DECO HOTEL NA IBICI

ART DECO HOTEL NA IBICI

ART DECO HOTEL NA IBICI

ART DECO HOTEL NA IBICI

ART DECO HOTEL NA IBICI

ART DECO HOTEL NA IBICI

 

Напиши коментар