Bridal

Совршен накит за вашата венчавка

Се ближи денот на вашата венчавка. Избравте совршена венчаница, чевли, чанта, ја осмисливте вашата фризура и шминка, но ви остана да изберете накит. Накитот кој ќе го носите на вашата венчавка мора да биде совршен. Имаме за вас неколку предлози со кои ќе ви помогнеме при изборот на накит.

Gorgeous!

Gorgeous!

Gorgeous!

Gorgeous!

Gorgeous!

Kate Spade

Gorgeous!

hinged filigree cuff | kenneth jay lane.

so lovely

bridal bracelet

bloom bib // anthropologie

 

Напиши коментар