Bridal

Совршени чевли за вашата венчавка

Уште како девојчиња, повеќето од нас сонуваат за најубавиот ден во животот – нашата венчавка. Секако, тоа е ден во кој ништо не се препушта на случајот, па изборот на идеални чевли, е исто така една од важните ставки.

Без оглед на тоа дали сакате вртоглаво високи потпетици или пак рамни сандали, одбравме за секого по нешто.

 

 

Напиши коментар