Дестинации

Совршено одморалиште

Ова прекрасно одморалиште и спа центар навистина одземаат здив…
Западно од меѓународниот аеродром “Tahiti’s Faa’a” можеме да ги видиме Le Taha островите. “le Taha’a island & Spa” se наоѓа на само пет минути од најголемиот остров “Taha’a”.
Ова величествено одморалиште окружено со палми и недопрени бели плажи може да го направи вашиот одмор незаборавен. Апартманите се изградени од природни материјали, додека крововите се претежно од трска. Секако, од големо значење е и големата доза на романтика со која ова одморалиште ќе ве воодушеви.
Овде можете да уживате во интензивните третмани за подмладување како и турите со хилихоптер до блиските острови.

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

Image Hosted by ImageShack.us

 

 

 

 

Напиши коментар