Керозин

SPEED TRIPLE R – Лимитирана серија

Speed Triple R штотуку стана уште поатрктивен…

За тоа е заслужно новото лимитирано издание на овој мотор. Speed Triple R “Dark” моторот, ќе биде изработен во само триесет примероци.

Перформансите на овој мотор остаана исти, па тој и понатаму разива брзина од 133 километри на час. Посебната серија од овој мотор ќе биде во продажба на почетокот на следната недела, по малку повисока цена во однос на стандардниот модел Speed Triple R.

SPEED TRIPLE R - LIMITIRANO IZDANJE

SPEED TRIPLE R - LIMITIRANO IZDANJE

SPEED TRIPLE R - LIMITIRANO IZDANJE

SPEED TRIPLE R - LIMITIRANO IZDANJE

SPEED TRIPLE R - LIMITIRANO IZDANJE

 

Напиши коментар