Sweet Home

Спокоен и прекрасен дизајн во Австралија

Овој  прекрасен дом, кој денеска ќе ви го представиме се наоѓа во Австралја, поседува уникатен ентериер,  и е дело на дизајнерското дуо Eades & Bergam.

Користени се во главно бледи, неутрални бои. Основниот матерјал, користен при изработката на елементите од ентериерот , е  пархет од природно дрво во комбинација со меки килими, кои му даваат елегантност и стил на овој стан.

Откријте ги деталите, кои го прават овој стан уникатен.

 

 

 

Напиши коментар