Мода

Спремни дочекајте ја есента

На блоговите посветени на модата секојдневно се појавуваат нови и интересни предлози за вашиот есенски стајлинг, а ние го избираме најдоброто и ви го нудиме како инспирација за есенските денови кои се на прагот.

Ги избегнуваме мрачните зимски бои бидејќи ќе имаме доволно време и за тоа, а денешниве комбинации се претежно во тренди есенските бои кои ќе направат да се чувствувате опуштено и фенси.

"sometimes it feels like on my face should stand 'still in the making'" by llsbo ❤ liked on Polyvore

Outfit

Fallllll

uniform

work outfit by kaybraden on Polyvore- shades & shoes not practical for the science classroom

Classy Outfits | Lovely Looks | Fashionista Trends

Casual Outfits | Colorblock Tote | Fashionista Trends

Fashionista Trends - Part 16

fall outfits

fall fashion trends

Fall Outfits | Cute Color Combo | Fashionista Trends

Casual Outfits | Color Block Satchel | Fashionista Trends

"OOTD" by southernbelle on Polyvore

"OOTD" by southernbelle on Polyvore

"OOTD" by southernbelle on Polyvore

OOTD, created by southernbelle on Polyvore

"OOTD" by southernbelle on Polyvore

 

Напиши коментар