Art & Crafts

Стилска фризура за бизнис дами!

Фризурата која денеска ќе ви ја представиме е навистина импресивна и е… малку подобрена верзија на познатата плетенка рибина коска.

Откако ќе го погледнете видеото ќе се уверите дека таа се прави многу лесно и со малку вежбање ќе ви треба само неколку минути за да ја подготвите пред да заминете на работа.

Па, девојки! Дали сте подготвени да станете бизнис дами?

Напиши коментар