Убавина

Стилска пунџа

Денес наидовме на уште една корисна видео лекција. Една млада дама ќе ни ја претстави постапката за изработка на ефектна пунџа. Предметната фризура, се карактеризира со импресивен и стилски изглед и претставува совршен додаток како на секојдневната, така и на вечерната тоалета.

Напиши коментар