Керозин

Супер јахта вредна 13 милиони евра

Овој модел представува нов концепт на спортски, јаки луксузни пловила, со елегантни надворешни линии. Внатрешноста е осмислена така, да обезбеди максимален конфор и удобност. Она што го одзема вниманието веднаш по влегувањето во кабината е неверојатната пространост на главниот салон. При дизајн на ентериерот бирани се природни матерјали, како што се квалитетно храстово дрво, во комбинација со кожа и суптилни ткаенини.
Главната палуба е дизајнирана така да личи на поткровје и поседува голем салон за гости, каде е сместена пространа полукружна трепезарија со голем телевизор од 50 инча, кој е сокриен во прекрасно дрвено шкавче.
Кабината на сопственикот поседува голем апартман, и луксузно купатило.
Уживајте во фотографиите!

SUPERJAHTA VREDNA 13 MILIONA EVRA

SUPERJAHTA VREDNA 13 MILIONA EVRA

SUPERJAHTA VREDNA 13 MILIONA EVRA

SUPERJAHTA VREDNA 13 MILIONA EVRA

SUPERJAHTA VREDNA 13 MILIONA EVRA

SUPERJAHTA VREDNA 13 MILIONA EVRA

SUPERJAHTA VREDNA 13 MILIONA EVRA

SUPERJAHTA VREDNA 13 MILIONA EVRA

SUPERJAHTA VREDNA 13 MILIONA EVRA

SUPERJAHTA VREDNA 13 MILIONA EVRA

SUPERJAHTA VREDNA 13 MILIONA EVRA

 

Напиши коментар