Bridal

Свадбената декорација на милјонерите

Тешко дека ќе можеме да си ги дозволиме неговите услуги. Тој ги декорирал важните моменти во животот на личности од рангот на Доналд и Иванка Трамп, Опра Винфри, Дона Каран, Лајза Минели, Ума Турман, Мајкл Даглас…Престон Бејли успева да ги задоволи сите нивни гламурозни претенции, но се разбира има и висока цена.

Денес решивме да ви го претставиме најдобриот свадбен организатор. Ние и без тоа ќе мечтаеме за совршениот „голем ден“, па не би било лошо да собереме доволно материјал и тоа токму од најдобрите.

А ова е мајсторот на овие ремек дела…

 

Напиши коментар